Ensutouch
πŸƒ

Hasil Kajian 12 Saintis Kerajaan Malaysia (SIRIM) Untuk Atasi Masalah Jeragat, Jerawat Dan Kulit Kusam

Adakah anda menghadapi masalah berikut ?

Jangan Risau! Kami Saintis Sirim Ada 1 Rahsia Nak Kongsi..😍

Baca Sampai Habis πŸ‘‡

Ikuti Kisah Puan Hidayah πŸ₯°

Pengalaman Sendiri Cuba Pelbagai Produk…

Puan Norhidayah merupakan seorang peniaga online yang mempunyai masalah jeragat dan parut.

Beliau juga telah menggunakan pelbagai produk untuk mengembalikan kulit wajah yang asal tapi tak berkesan malah makin teruk.. 😞

Akhirnya mencuba produk Ensutouch selama 3 – 4 minggu sebab yakin dengan kajian saintifik dan hasilnya kulit kembali fresh dan tidak kering. Minggu keempat mula nampak perubahan jeragat dan parut yang semakin pudar 😍😍

Alhamdulillah 🀲🏼.. Ramai wanita sekarang sudah ada kesedaran bertapa
bahayanya menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya..🚫

Memperkenalkan..

ENSUTOUCH SKINCARE πŸƒ

Produk terbaru yang telah dikaji selama 2 tahun  melalui kaedah “3D Screening Sel” oleh Saintis dari SIRIM BERHAD bagi memastikan penghasilan Skincare tanpa bahan kimia berbahaya






Apa Yang Best Lagi Ensutouch NI ?

Apa Kata Mereka Yang Dah Cuba Ensutouch Ni?

boleh tengok sendiri kesannya..πŸ‘‡

Khatijah, 48

“..Masalah kulit berjeragat dan kulit kusam hilang sepenuhny. Alhamdulillah..”

Anish, 25

“..Kulit kusam, pori terbuka, dan jerawat hilang selepas sebulan penggunaan Ensutouch..”

Afifi Amni, 18

“..Jerawat cepat kecut. Parut jerawat dah makin hilang. Suka sangat produk ni..”

Nor Atipah, 52

“bukan saje jeragat je hilang, kulit pun makin cerah. terima kasih Ensutouch.”

Norazlina, 17

“..Jerawat teruk sebelum ni dan selepas pakai 2 bulan kulit jd licin..”

Zahrah, 68

“Selepas sebulan guna Ensutouch, jeragat pada kulit muka makin pudar.”

Ensutouch Telah Mendapat Pengiktirafan Antarabangsa



Apa Kata Doktor ?

https://youtu.be/GoQMamBAduQhttps://youtu.be/b030G4bk__U

Feedback Tambahan 😍






Dah ramai pengguna Ensutouch πŸ₯°

Juga telah digunakan dari kalangan Artis, Tokoh2, serta public Figure​

https://youtu.be/F1AhjHFt7UAhttps://youtu.be/G8CvnzvGLQ8

Barang Sampai Baru Bayar

Berapa Harga Ensutouch Ni ?

Ini Harga Promo Ensutouch Trial Set

RM95

Harga ini sangatlah mampu milik untuk produk yang ada hasil kajian 12 saintis di makmal selama 2 tahun yang terbukti Selamat & Berkesan!

Jaminan Pulangan Wang 100% jika Produk Ensutouch Tak Berkesan !

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Promosi ini akan tamat pada 18/04/2021

Starter Pack


110

RM
95


Tempah Di Website


Tempah Di Whatsapp

Starter Pack + Foundation


180

RM
155


Tempah Di Website


Tempah Di Whatsapp

Full Set


240

RM
219


Tempah Di Website


Tempah Di Whatsapp

Full set + Foundation


310

RM
279


Tempah Di Website


Tempah Di Whatsapp

Starter Pack + Essence Enzyme


230

RM
205


Tempah Di Website


Tempah Di Whatsapp

Full set + Essence Enzyme


375

RM
329


Tempah Di Website


Tempah Di Whatsapp

PERMINTAAN TINGGI!

Ya! Permintaan sekarang memang amat-amat tinggi! Ni gambar penghantaran Ensutouch setiap hari πŸ‘‡

Beratus order setiap hari yang team kami akan bungkus. Kami komited membantu para wanita di luar sana untuk merawat kulit wajah dengan produk yang selamat



SOALAN LAZIM

Masih ragu – ragu untuk membeli produk Ensutouch ? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Cara penggunaan Ensutouch ?

Active Skin Repair Serum – Hanya perlu letakkan serum pada hujung jari, jadikan ianya 5 dot pada wajah muka & ratakan. Penggunaan pada waktu malam sebelum guna sleeping mask akan membantu mempercepatkan proses rejuvinasi kulit. Pengunaan serum pada waktu siang sebagai moisturizer kerana enzim bromelin mampu melembapkan kulit.

Facial cleanser – Pagi dan malam.

Sleeping mask – Dipakai waktu malam selepas pengunaan serum. Pagi esoknya baru dicuci

Dalam ujian klinikal yang dijalankan, kelembapan kulit akan dirasai seawal 3 JAM

TAK PERLU GUNA BANYAK UNTUK SETIAP ITEM KERANA IANYA CONCENTRATED(PATI)

Apakah ingredients yang dipakai Ensutouch ?

Ingredient Serum:

Aqua, Sodium Hyaluronic, Bromex Bioactive, Xylitylglucoside And Anhydroxylitol And Xylitol, Ethoxydiglycol, Octoxynol-11, Polysorbate 20, Hydroxyethyl Acrylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Etylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol (and) Ethylhexylglycerin, Fragrance

Ingredient Mask:

Aqua, Bromex Bioactive, Octyldodecyl Myristate, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Dimethicone, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronic, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Magnesium Aspartate & Zinc Gluconate & Copper Gluconate, Phenoxyethanol, Etylhexyglycerin, Silica, D phantenol, Caprylyl Glycol (and) Ethylhexylglycerin, Fragrance

Ingredient Cleanser

Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Lauryl Glucoside, Bromex Bioactive, Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Diolate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Cloride, Sodium Hyaluronic, Aloe Barbadesis Leaf, Magnesium Aspartate & Zinc Gluconate & Copper Gluconate, Fragrance, Benzyl Alc (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone

Boleh ke campur dengan produk lain ?

Boleh, cuma masalahnya kalau kulit tak serasi kita tak tahu produk mana yang tidak sesuai

Sesuai ke untuk kulit sensitif dan kering ?

Untuk kulit sensitif & kering kesan in syaa allah terbaik & cepat sebab teknologi ENZIM yang digunakan akan membantu penyerapan cepat untuk merawat kulit dilapisan paling dalam. Kesan untuk melembabkan sangat cepat

Ensutouch takde Day Cream ke ?

Kebanyakan produk yang ada day cream atau night cream datang dari produk timbang kilo. Untuk Ensutouch pula, Ensutouch Serum bertindak sebagai day cream untuk hydration & moisturising effect. Ia ada antioxidant sebagai agen pelindung dari radikal bebas yang disebabkn oleh pancaran UV dan pencemaran

Adakah Ensutouch guna Parfum ( pewangi untuk badan ) ?

Ensutouch tak guna parfum (pewangi untuk badan sebab tak sesuai untuk skincare), ensutouch guna cosmetic fragrance yang dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan dari Carvansons UK, berdaftar dgn IFRA dan menepati piawaian keselamatan.. rujuk Carvansons.co.uk.

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna Toyyibpay.

Happy Customers

Di ensutouchsirim.com, kami utamakan pelanggan kami!

Perlukan Bantuan?

Whatsapp
6010-7872310

Ensutouch Β© 2019 | Designed by myensutouchbeauty | All Rights Reserved.

Tel: +60107872310 / nrventure1116@gmail.com